Ruilen en Retourneren

Retourneren

  • Je mag natuurlijk de kleding aantrekken om te passen en te kijken of het leuk staat en lekker zit. Doe dit wel zo dat de artikelen niet beschadigen.
  • Graag alle originele labels en kaartjes aan het product laten zitten of terugplaatsen op dezelfde wijze zoals dat het geval was bij ontvangst. Verpak het artikel indien redelijkerwijs mogelijk in de originele/onbeschadigde verpakking. Je wilt zelf toch ook een artikel als nieuw ontvangen?
  • Stuur het pakket retour in een degelijke verpakking (dit hoeft niet de originele verzenddoos van Snoezelig te zijn).
  • Je mag binnen 14 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen zonder opgave van redenen de overeenkomst herroepen. Je kan dit doen door contact op te nemen met klantenservice per mail of telefoon of door de te retourneren artikelen terug te sturen. Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je hebt gedaan exclusief de leveringskosten terug binnen 14 dagen na melding van de herroeping of ontvangst van de goederen. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben retour ontvangen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
  • Je moet de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terugsturen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
  • Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
  • Doe de officiële kopie van de bestel-email in het retour pakket zodat we weten dat het van u is!

Hoe lang duurt het voordat een geretourneerd artikel is verwerkt?

Binnen een week is je retour verwerkt.  Het aankoopbedrag van je retour wordt binnen 14 dagen bijgeschreven in geld op je bankrekening.

Ruilen

Ik wil een artikel ruilen voor een andere maat of ander artikel. Hoe doe ik dat?

Indien je een artikel wenst om te ruilen, stuur je het te ruilen artikel naar ons op (zie retourneren) en bestel je het gewenste artikel via de normale bestelprocedure op onze website. Je rekent ook op de gebruikelijke manier af. Het aankoopbedrag van het artikel dat retour kwam, storten wij binnen 14 dagen terug op je bankrekening. Je kunt ook contact opnemen met onze klantenservice, zodat zij kunnen nakijken of het gewenste artikel op voorraad is en we het al voor je kunnen reserveren.